Over ons

De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met Radboudumc scheppen we een intellectueel klimaat dat onze medewerkers en studenten inspireert en uitdaagt. Zo kunnen de prestaties worden geleverd die de wetenschap verder brengen en de samenleving ten goede komen.

Onderzoek en onderwijs zijn de belangrijkste kerntaken van onze universiteit. De basisfinanciering is echter niet voldoende om alles te financieren wat de universiteit zou willen bieden. Met uw bijdrage kunnen we meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Samen brengen we de wetenschap verder.

De Radboud Universiteit is erkend als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw bijdrage volledig ten goede komt aan het door u gekozen project.

Meer informatie over ons: www.ru.nl.